CURSUSSEN VISAGIE / HAARSTYLING

Visagie

Privé training visagie. Voor wie is dit geschikt? Eigenlijk voor iedereen want de training is helemaal op maat samen te stellen. Afhankelijk van de wens van de cursist richten we ons op bepaalde make-uptechnieken en/of of looks. We passen het niveau van de training aan op de ervaring van de cursist.

Cursus bruidskapsels

Er worden tegenwoordig veel trainingen in bruidskapsels maken gegeven, waarom kiezen voor een cursus bij bybeautydiamond

Zelf heb ik al veel bruidjes mooi mogen maken voor hun trouwdag en ik leer je vanuit de praktijk. Er komen online veel tutorials voorbij van snelle kapsels of hele grote ingewikkelde kapsels. Dat is heel leuk om te leren maar in de praktijk hebben bruidjes vaak fijn haar en heb je een goede voorbereiding en kennis van het haar nodig om die kapsels ook met fijn/kort/pluizig haar te kunnen maken. Ook kiezen de meeste bruiden toch voor de traditionele romantische of nonchalante kapsels die tijdloos zijn en met elke haartype de hele dag blijven zitten. Dat is wat ik je leer!

Je leert in deze cursus verschillende opsteektechnieken, krultechnieken, glanzend en pluisvrij werken, vullingen maken en toepassen, hairextensions verwerken etc. Door veel te oefenen, technieken door elkaar te gebruiken en te variëren zal je bij alle bruidjes een passend kapsel kunnen maken. 

Ook het plaatsen van haaraccessoires en sluiers en andere praktijk tips komen aan bod zoals; hoe maak je een planning, hoe werkt een proefsessie, hoe bereik je bruiden, hoe bereken je tarieven, verhuren of verkopen extensions etc. Ik leer je vanuit mijn ervaringen.
 
Voor het volgen van de cursus bruidskapsels maken heb je geen kappersopleiding nodig, maar wel veel creativiteit, geduld en feeling voor haar. Naast deze cursussen geef ik ook extra lessen met veel nieuwe kapsels en om weer inspiratie om op te doen 

INTERESSE?

Heb jij interesse in privé training? Stuur dan een mail met daarin je wensen… wat is je ervaring, wat wil je leren, wat is je huidige werk? Dan neem ik contact met je op en plannen we een training in.